taggataggataggatagdajhds13249

WOW  ARCADE FIRE till POPAGANDA, jag dör fast jag anade också att jag skulle få se dem i sommar! Dör åh fint. Sen är det bara två månader till COLDPLAY, arrgrghhhhhh taggar galet, bara två månader (typ) sen får man höra dem göra sitt igen. Fast jag kan inte sluta tänka på Death Cab For Cutie som släpper nytt i slutet av maj. Kan de bara dra hit snälla. Känns lite som de retas med att åka runt i Europa men inte här.
Arcade Fire
Coldplay
Death Cab

When there's a doubt in your mind 'cos you think it all the time, framin' rights into wrongs

Nu är håret mörkt, och okej typ. Idag är en sån där jag "gör inget speciellt" dag då jag försöker plugga. Mina hundar är mysiga fast Viggos mage kurrar.

hoppashoppashoppas

Åh idag= varmt. Har varit i Tanto med kompisar och hundarna. Blev stressigt då vi var på landet tidigare idag men jag hann! Imorgon blir det skola, mycket plugg. Höh kanske blir att beställa lite göteborg biljetter sen ikväll och om två veckor kommer Erik på besök <:

På tal om allt och inget. Vi har ringt ett ställe som hyr ut hästar och om allt går som jag vill blir det en häst till hösten! åh.

Aja här blir det bilder.


så nära kan va så långt bort

Befinner mig på landet. Ganska skönt, läst en bok, lagat mat, fotat osv. På måndag blir det picknick i Tanto tror jag, back to the city.  


bråk

Linda/Molly försöker sitta kvar på Juni/Mulle

                     87


hest




Juni
Hesthesthest hela dagen.

Stand up straight

Håkan Hellström igår! hur fint som helst och mitt i allt kommer Lars Winnerbäck ut. Grymt. Påsklov är skönt därför läggar jag ut lite bilder. Kram



Brother you don't need to turn me away

Mina fina små.
Idag har jag och Viggo cyklat, eller han sprang bredvid. Bra liten träningsrunda innan vi hoppade lite hinder i trädgården. Sen låg jag tre timmar till och solade.



och så här kan det se ut då man är glad

RSS 2.0