lookbook: Liona





lookbook: amanda (jag)










uppsala är en cykelstad

Uppsala två dagar, eller tre, nu är jag hemma med en massor med bilder.

Cykla är populärt i Uppsala tydligen, så det har jag gjort, umgåtts med mina kusiner och ätit på någon restaurant vid ån.

Jag köpte massor med kläder, orkar inte ta upp all, dock köpte jag ett par jeans vilket är väldigt ovanligt av mig, kunde klämma mig i storlek 23 vilket jag var lite småglad över.

Hade photoshoot idag så bilder kommer senare, nu bara från andra dagen, kram.


(hatar då jag ler.)


Coming towards her stuck still no turning back


The dog days are over
The dog days are done
The horses are coming
So you better run







Uppsala idag och imorgon.
'

Tystnad

Mina tankar surrade igår. En av fyra familjer lever i någon form av tystnad. På dagtid ser de ut som vilken familj som helst men på kvälltid surrar det om misshandel och alcolism. Detta värklar bli mer och mer vardag för vissa. Jag har tur som har en fungerande familj på det viset. Alcohol ska inte drickas av de som inte kan kontrollera det. Såg en film min morbror medvärka i ett halv år sedan som fick mina tankar att öppna upp.


Lev inte i tystnaden.


golden when the day met the night

Gjorde ett försök att väcka Emma med Nine in the afternoon, humr. Fail. Nu är hon vaken i alla fall. Antingen måste jag tvinga hit henne eller så vandrar jag bort dit.
-
Kommer bli väldigt stressigt mellan Pride och Yran, men sånt är jag van vid, flygbiljtetter måste bokas och sånt, typ nu. Aja.
-
Jag blir aldrig trött på Florence and the Machine, åh gud så bra musik, herregud.
-
Gick längre promenad imorse, inte ok i den här värmen. Hejdo
-

Skåne, ett annat land?

Befunnit mig i Skåne senaste veckan, 34 grader, savanner och regnskogar typ.
-
Nu sitter jag hemma, ensam en vecka till innan familjen störtar in. Jag har målat vardagsrummet, jobbigt, speciellt då det är 30 grader ute och 34 inne. Inte bästa tiden att måla om kanske men men. Nu är det klart, men återstår att handla soffbord, taklampa, golvlampa, rundmatta, gardiner, kuddar, soffan, men den är betalad och påväg, och tavlor. Eh pappa, pengar?
-
Ajuste! Gladast är nog jag efter som att jag kom in på en av Sveriges bästa musikskolor, Rytmus. Piano tre år framöver, (fjshfkshfksjghdskjds) det blir kul. (ajhdjhdkadfhakljfhksjdf)
-
I alla fall slänger in massa Skåne bilder, och typ två gamla bilder fast ändå nya på mig själv. Kram
-

RSS 2.0