Hösthösthöst.

Hösten är här och det är riktigt fint i Stockholm, i alla fall nu. I dag har det varit runt 20 grader och sol, så jag passade på att springa ut och fota.

Igår var det nollning, väldigt roligt, i alla fall en del av det. Senare på kvällen träffades vi i Vitabergsparken. Hade utsikt över globen när jag och Freja klättrade en bit upp. Minnen.

Hursom helst. Jag ser fram imot hösten, så länge den håller sig någorlunda varm. Gillar alla färger, allt rött och gult liksom. Plus att det är tjocktröjans årstid med mysiga halsdukar och fina strumpbyxor. Aja. Kram på er.







hästärbäst

Har varit i stallet idag, mitt andra hem känns det mer eller mindre som. För dem som inte vet så hade jag då min häst där förut som jag lämnade tillbaka tre månader sen. Pga skolan har jag inte tid att ha en häst även om jag vill det mer än gärna. I alla fall, att komma tillbaka till stallet får mig att sakna så mycket, speciellt Orcus. Funderar på att åka och hälsa på honom även om jag vet att det blir jobbigt.

Men att va i stallet var så himmla roligt, har saknat alla hästar och människor. Tove och jag hade bestämt fika och jag fick rida London, Orcus BFF eller förredetta. Det var super kul. Kanske ska dit nästa helg och fota!

Hur som så har jag inte laddat upp någon bild på Orcus på bloggen, så nu är det väl dags. En massor med kort under tiden jag hade honom.


Orcus som smaskar på vårens första gräs.

Orcus och London efter vi löshoppat

pozarn

Orcus med hagkompisarna Tage och Bart

Blaize!

Orcus och jag i snö, djup snö

Orcus och London som löshoppas! (Toves bild)

Jag och Orcus efter vår första tävling och även första vinst. (Toves bild)

Precis innan vi hämtade honom, Linda som rider.

Jag (HAHA) på hoppning innan jag ramlar av och dör.

häääj

Glad hest glad Amanda



<3


Nytt från Chris & Co

Chris Martin visade upp lite nytt från San Francisco för Apple Keynote, 1 September, dock kanske inte helt klart än och Chris röst är inte helt i topp men jag njuter redan.


<3


You are so sweet, dancing to that beat

Hej. Amanda har fullt upp.

Jag är mer eller mindre svartvit nu när jag spelar så mycket. Vet knappt vart jag ska börja.

Skolan, ja skolan, spelar typ nästan hela tiden. Leo jag och Freja ska kanske spela lite Regina tillsammans, då blir jag glad. Annars sysslar vi med lite Tina Turner på ensemblen, uppspel på Tisdag = stress. Jag har i alla fall gjort min Franska, så bra är jag. Musik och gehörslära börjar bli riktigt kul faktiskt (Uffe)

I morgon ska jag på Hoffmaestro typ med resten av Stockholm känns det som. Så kameran får följa med till skolan i morgon. Jag var på We will rock you musikalen på cirkus i förrgår också!

Nu ska jag spela älskade Norwegian Wood och smyga in med lite Spektor där någonstans. Kram.






RSS 2.0