skor, rödluva, skog, stan.

Ser ut som rödluvan, men snacka med varjar är inget jag sysslat med idag

Åkte in till Östermalm och fikade med hundarna, sen till H&M på hamngatan, köpte mig ponchon bland annat innan jag drog till Gallerian och köpte mina skor på Topshop. Har tvekat för länge men kunde inte låta bli att köpa dem då de en gång satt på.

Nu blir det väl piano antar jag resten av kvällen innan jag drar till sängs. Kram.





Sista sommarkväll, nu bär det av mot höst.

Jag älskar framtiden





And when I awoke I was alone, this bird had flown.

And when I awoke I was alone, this bird had flown.
So I lit a fire, isn't it good, norwegian wood.

Skolan har börjat, och jag ser inte negativt på det. De tre första dagarna var mest information och lite välkomms grejs osv. I måndags kom 2or och 3or. Det var kul. Jag jamade, fick uppskrapta ben, förlorade tumbrottning, och låsas lifta. Ja, mer galenheter återstår.

Idag hade jag mina första Piano lektioner. Mats säger att jag måste träna 1,5 timmar om dagen, så så får det bli, även om jag kommer hem vid 7 på kvällen.

Så fort Jakob hörde att jag spelade Beatles sprang han iväg och hämtade min favorit Norwegian Wood (noter 4387456385) som jag traglat med nu ikväll tillsamans med en låt vi ska spela i ensamble sen. Spännande, även om låten inte faller mig i smaken.

Imorgon idrott kl 8 på morgonen på andra sidan stan, tummen upp för den! (y) (vissa har det värre så jag ska inte klaga)

Jag hoppas på att kunna fota seriöst så mycket det går men som sagt, mina tider är tajta och vet inte hur mycket fritid det blir över skolan, och den måste gå till plugg så, det kan hända att det inte blir så mycket, i alla fall inte nu i början. Men man kan alltid hoppas. Nu ska jag sova, Här får ni en dålig bild på mig i min nya sjömansmössa, mm.



skolstart, mhm

Nu har jag börjat skolan, och det var väldigt trevigt, dock allt prat om skola 24, regler och sånt kan bli lite långtråkigt, mina fingrar pirrar, så mycket vill jag börja spela. Aja, det kommer.

Träffat mentorn idag, tillsammans med mentorens andra elever, även en del av mina nya klasskamrater, imorgon blir det att träffa hela klassen.

Jag gillade mitt schema, på måndag börjar jag 12.10, dock slutar jag 17.30.


Bilder från igår.


mm ett december barn

Har redan funderat ut min önskelista, satsar nog på ny kamera efter vintern.

Som sagt gick jag upp klockan sex imorse och fotade. Utan glasögon. Jag lovade mig själv då jag lämnade huset att låta dem ligga kvar på pianot, vilket de gjorde, vilket jag egentligen inte gillade, aja.


Bilder




Why do you let me stay here?

Why don't you sit right down and stay awhile?
We like the same things and I like your style
Its not a secret; why do you keep it?
I'm just sitting on the shelf

She & Him


De är för bra och Zooey är för snygg, dö tack. Eller gör inte det, men ni hänger med. (fdsjkhfdksjfhdskjhdf,g)


4 am in the morning.







And it's you I see but you don't see me
And it's you I hear so loud and so clear

Yeah I'll always be waiting for you




And boy did they have fun behind the sea

Our daydream spills from my gold head
Breaks free of my wooden neck
Left a nod over sleeping waves









boatboatboat

Winter and spring, summer and fall
You're the wind surfer crossing the ocean
on the boat behind





Har varit på båten, förmodligen sista gången i år. Dock blev det första doppet för mig i år med, trevligt.

Har kommit hem nu och har huvudvärk och allt gungar mer eller mindre, men det överlever man vid. Ska ta mig och laga mat snart tror jag. Kram



mitt liv de senaste två dagarna

kunde inte låta bli




färg är bättre, för tillfället.

föddes en lördag, alla kallar mig för discotjej, men man frågar sig

Har fått någon form av höstontihalsen, även fast det inte är höst, i alla fall inte för mig, över Stockholm vilar än solen och jag är glad.

Om en vecka börjar skolan, och jag ser fram i mot det, är också lite små glad över att kommunen gav sig och ger mig gratis busskort. Hoppas på att kunna hålla fotograferingen uppe under skoltiden, förmodligen.



östermalm - funderar på att lägga upp bilderna i färg också, men det kanske blir senare.


Good Day Sunshine

Photoshoot @ Vilsberga













Skansen/Aquaria i spöregn.






Skansen:











Pride Paraden 2010





En dag på Skansen med kamera och fluga.

Nu åker jag till Skansen, och senare vidare till landet och hoppas på lite photoshoots och sol. I vilket fall lär det bli en massor med redigering för jag tar med mig lilla datorn. Kram




Augusti-start

Pride har varit (bilder kommer snart) sjukt roligt.

Idag, fick jag ta de sista bilderna till tavlorna som ska upp i vårt vardagsrum. Var inte speciellt motiverad då jag sprang ut med hundarna och lillasystern men lyckades väl typ ändå tillslut. Resultatet ska bli iallfall, två små tavlor på hundarna, tre på barnen och tre stora random bilder. De får ni se sen.

Jag har då fått en iMac av min far som vill vara snäll för att jag renoverade vardagsrummet och för mina fina betyg, så jag är glad glad förutom att jag lever utan Photoshop för tillfället och får använda gamla datorn för det. Humhum.

Aja, kram.







och en sista bild på min lillasyster.

RSS 2.0